Ποιος Ειμαι

καφεζας γιαννης

Είμαι ο Γιάννης Καφέζας.

Σπούδασα ιατρική και πήρα τις ειδικότητες α) της Παθολογίας και β) της Γαστρεντερολογίας, καθώς και τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην αρχή της σταδιοδρομίας μου, υπήρξα πανεπιστημιακός ιατρός στην Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας  του Λαϊκού Νοσοκομείου της πρωτεύουσας.

Σήμερα ασκώ την ιατρική διατηρώντας το ιατρείο μου στην Πάτρα.

Ασχολούμαι με το συγγραφικό έργο και μέσα απο την τηλεόραση παρουσιάζω διάφορα επιστημονικά θέματα, με εκλαϊκευμένο τρόπο.

Στο παρελθόν ενεπλάκην στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τιμήθηκα με ικανό αριθμό ψήφων ώστε να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος.

Τα όσα έμαθα με οδήγησαν στην απόφαση να μην ασχοληθώ εκ νέου, με ένα παιχνίδι που ήταν φανερό πως ήταν «στημένο». Πιστεύω πως μέσω της επιστήμης μου μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα στον συνάνθρωπο.

Υπήρξα δυο φορές εκλεγμένος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και άλλες δυό φορές εκλεγμένος πρόεδρος του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί.

============================================================

Εκτός των θεμάτων ιατρικού ενδιαφέροντος που θα αναρτώνται ανελλιπώς, στο ιστολόγιο αυτό θα βρείτε και άλλα που ίσως σας ενδιαφέρουν. Σε κάθε ενότητα, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες να μην είναι αποσπασματικές, αλλά σιγά και μεθοδικά, να χτίζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Επισκεφτείτε σελίδες με πληροφορίες για την Ελλάδα και τους Έλληνες για παράδειγμα. Που ίσως δεν γνωρίζεται και είναι συναρπαστικές. Αν πάλι αντέχετε και στα δύσκολα, τα περιεχόμενα στην ‘’Φιλοσοφία’’ ίσως σας συγκινήσουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.